Despre noi Articole Contact

DeLaAndrei.ro - produse alese!

Cine suntem?

Suntem trei tineri pasionați de agricultură. Ion și Mădălin au experiență de peste 15 ani în lucratul pământului, iar eu, Andrei, am studiat Automatică și Calculatoare în Politehnica din București. După 10 ani de munca în domeniul software am vrut să încerc ceva complet nou, atras de ideea de a produce hrană. Așa am început ferma in 2012.

Produsele de pe situl www.DeLaAndrei.ro sunt o oglindă a pasiunilor mele puse în practică la un nivel ceva mai mare decât cel de hobby. Doresc să ofer hrană crescută natural și cât mai bogată în nutrienți și arome.

Ce oferă situl web?

Am lansat situl DeLaAndrei.ro pentru a ușura interațiunea cu voi, cei interesați de produsele noastre. Pe site dorim să vă oferim atât produse de calitate cât și informații despre ele și despre lumea agriculturii. Am început cu plante aromatice și dorim să diversificăm oferta în permanență. Majoritatea produselor pe care le veți găsi pe site vor fi dintre cele alimentare produse în mici ferme și gospodării din zona Olteniei.

Tot timpul atenția va fi îndreptată către calitatea produselor livrate, acestea vor fi alese cu exigență, ca și cum ar fi pentru consumul nostru.

Pentru viitor

Dorim să diversificăm gama de produse oferite și avem în vedere achiziția unor utilaje noi care să ne ajute în acest sens. Vom încerca să oferim în curând făinuri și uleiuri vegetale.

Dacă doriți să ne contactați va rugăm folosiți informațiile de pe această pagină